ВМРО-ДПМНЕ: Очекуваме да продолжи соработката со Алтернатива на локално ниво

од Берта Китинска

ВМРО-ДПМНЕ очекува советниците на партијата Алтернатива да продолжат да ги поддржуваат сите проекти кои што ќе се реализираат бидејќи се значајни за граѓаните.

„Очекуваме советниците на партијата Алтернатива да продолжат да ги поддржуваат сите проекти кои што ќе ги реализира ВМРО-ДПМНЕ на локално ниво, бидејќи тие се значајни за граѓаните ако се има предвид поддршката која што ја дала Алтернатива на оваа најкриминална и најкорумпирана влада која што функционира во независна Република Македонија“, изјави портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Димче Арсовски.

Слични содржини