Во 14 часот четвртата бомба на Заев

од desk3

zaev1

Во 14 часот лидерот на СДСМ Зоран Заев на прес-конференција ќе ја објави 4-тата бомба.

Опозицијата објави дека во Македонија се прислушувани 20.000 граѓани, меѓу нив и најблиските соработници на Груевски, лидери и министри на ДУИ, лидерот на ДПА, потоа раководството на СДСМ, Бошкоски, Жерновски, Петковски, новинари, судии, обвинители, МПЦ, ИВЗ, МАНУ.

Обзнането е како се договарале пресуди, избори на судии и обвинители, каква била спрегата меѓу власта и дел од медиумите, како се апсел Љубе Бошкоски.

loading...

Слични содржини