Актуелно
Почетна / Локално / Во понеделник бесплатни паркинзите на ЈП ПОЦ

Во понеделник бесплатни паркинзите на ЈП ПОЦ

По повод претстојниот државен празник „ Илинден“-Ден на Републиката, од јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар известуваат дека в понеделник,  паркиралиштата со кои тие стопанисуваат ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на во вторник, со вообичаено работно време.

loading...