Вучиќ ќе потпише се што ќе каже Рама, премиерот на Албанија со очекуван одговор

од Nikola Popovski

При одговор на прашање на еден од бизнисмените на Економскиот форум, српскиот претседател Александар Вучиќ го прекина Еди Рама и му порача дека би ги потпишал сите зборови што ќе ги каже и сите вредности за кои што зборува албанскиот премиер.

-Не знам што ќе одговори Еди на ова, но 100% од се што ќе каже, јас ќе го потпишам веднаш. Еве вие новинарите за знаете, однапред би потпишал, рече Вучиќ.

На ова, Рама на шеговит начин му одговори:

-Сега тој сака да кажам за признавање на Косово, но тој нема да го потпише тоа, одговори Рама.

Слични содржини