Актуелно
Почетна / Магазин / За време на изолација, учениците од „Илија Николовски – Луј“ и диригентот Ле Фи Фи направија ремек дело (ВИДЕО)

За време на изолација, учениците од „Илија Николовски – Луј“ и диригентот Ле Фи Фи направија ремек дело (ВИДЕО)

Дека онлајн-наставата може да биде забавна е доказ ова видео.

Учениците од ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ и диригентот Ле Фи Фи за време на изолацијата направија едно неверојатно ремек дело.Сите пред камера во своите домови ја отвиреа музичката тема од филмот „Пиратите од Карибите“.

Слушнете како звучи кога повеќе од 40 видеа ќе се спојат во едно:

loading...