Заев: Груевски отворено бараше амнестија

од Vladimir Zorba

Премиерот Зоран Заев во емисијата на МРТ доби новинарско прашање за тоа дали имало барања за амнестија од страна на поранешниот премиер Никола Груевски.

– Да, имаше отворени барања во текот на преговорите за излез од кризата – рече Заев и потенцираше дека не ги прифатил.

Слични содржини