Заев: Очекуваме чисто признавање на македонскиот јазик, на македонскиот народ

од Vladimir Zorba

Очекуваме чисто признавање на македонскиот јазик, на македонскиот народ. За идентитетски прашања никаде во свет не се преговара. Ниту пак ние ќе преговараме, вели премиерот Зоран Заев во интервју за Трилинг.

loading...

Слични содржини