Заменик градоначалникот на Белград подмитува, Неџа утре ќе ти испрати 2000 евра (ВИДЕО)

од Milan1

Минатата недела Горан Весиќ, заменик градоначалникот на Белград, ја посети Маринкова Бара, каде „спонтано“ беше домаќин на семејството Митровиќ. Имено, за време на обиколката на Весиќ кај граѓаните имаше директен пренос, но во еден момент се слушна дека заменик градоначалникот му ветил на човекот дека извесна Неџа ќе му донесе 2.000 евра.

„Нивниот син Дејан е шампион на Србија во бокс, а неговиот брат Антонио го освои четвртото место на Европското првенство во бокс. Овие двајца момци ни велат: обидете се да бидете најдобри во сè што правите, без разлика каде живеете. Не дозволувајте некој да ги девалвира вашите напори затоа што не живеете во круг од двајца. Заедно сме најсилни! Заедно можеме се“, пишува Горан Весиќ на каналот Јутјуб, во описот на видеото од Маринкова бара.

„Весиќ не знаеше дека камерите се вклучени, па можеше да се слушне како му вели на човекот кој му даде „спонтано „добредојде дека некој Неџа утре ќе му донесе 2.000 евра. И така овој систем работи секој ден“, беше напишано на Твитер профилот.

На снимката се гледа разговорот на водителот кој го угости Весиќ, како и на заменик градоначалникот кој му ветил.

Слични содржини