Започнува реконструкцијата на улицата „Никола Парапунов” во Карпош 4

од Nikola Popovski

Градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев објави дека започнува реконструкцијата на улицата „Никола Парапунов” во Карпош 4.

„Град Скопје ја реконструира оваа сообраќајница, со коловоз од 580 метри, која ги поврзува булеварите „Партизански одреди” и „Илинден”. Во овој дел, Општина Карпош предвидува реконструкција на улицата „Вич”, со краците кои се пристап до повеќе згради“, стои во објавата на градоначалникот.

Започнува реконструкцијата на улицата „Никола Парапунов” во Карпош 4.Град Скопје ја реконструира оваа сообраќајница, со…

Публикувахте от Stefan Bogoev в Събота, 19 септември 2020 г.

loading...

Слични содржини