Жената родена во овој знак е мистериозна и тешко може да се разбере

од Берта Китинска

Жената родена под знакот на Девица е често мистериозна и тешко е да се разбере она што таа го размислува. Дури и ако има интерес за претставник на спротивниот пол, понекогаш сака да не го покаже тоа. Ова ја предизвикува спротивната страна, која мора да биде повеќе трпелива, но до одреден степен се потпира на среќата.

За да стекнете внимание и љубов кон жената Девица, мора да знаете дека нејзините расположенија се варијабилни како нејзината природа. Затоа обидете се да бидете флексибилни, само за да се опушти. Важно е да се прилагодите на вашите потреби во вистинско време.

Нејзиното физичко присуство е примамливо, толку суптилно и сосема природно. Ќе почувствувате дека не треба да брзате премногу со првиот бакнеж и со поканата за секс.

Правилото тука е да му го даде вистинското време и вашето трпение ќе биде наградено. Треба да знаете дека на многу начини жената од Девицата е пребирлива и тоа помага да ги задржи нејзините високи стандарди.

Во љубовта, таа користи кул размислување за следење, проценува дали кандидатот е во правиот за неа. Квалитетот што човекот покрај неа ќе го поседува е интегритет, добрина и внатрешна сила. Мрзливите, апатични момци, спојниците, немаат место во нејзиниот живот.

Девицата е независна. Иако изгледа ладно, таа не престанува да го усовршува своето тело, умот и духот. Нејзиниот фокус е прецизен и така таа ќе го цени вашето внимание за малите нешта. Ќе заработите поени со практични мали подароци.

Слични содржини