Жената во овој знак е невообичаена и шармантна: Нема да можете лесно да ја заборавите

од Берта Китинска

Жената во овој знак е мистична, шармантна и целосно невообичаена, така што ќе остане во вашето срце долго време, нема да можете лесно да ја заборавите.

Жените родени во знакот Риби се како првите зраци на пролетното сонце, првиот дожд по сушата, првиот снег што ја покрива земјата со меко ќебе. Дури и да одите по различни патишта, Рибите засекогаш ќе останат запаметени како посебна личност која ви го збогати животот.

Мистичната моќ на Рибите лежи во фактот дека нивната љубов го обвива не само човечкиот ум, туку и душата.Рибите се знак што ги симболизира мистеријата и романтиката. Оваа жена е и горчлива и слатка, бидејќи нејзината љубов не само што може да се опие, туку и да предизвика силни емоционални шокови.

Тешко е да ги сакате претставниците на овој знак, но уште потешко е да не го сакате Рибите носат врска со Универзумот и ги чувствуваат своите партнери на сосема поинакво ниво од повеќето други луѓе.

Тие имаат способност да разберат. Тие знаат како да го прифатат и чувствуваат вашиот партнер како целина – со сите свои недостатоци и предности. Рибите никогаш не сакаат делумно, нивното срце секогаш останува отворено во врската.

Жена во знакот Риби е како најубавиот сон. Тие срамежливо се насмевнуваат и заводливо се бакнуваат. Рибите се одлични романтичари и сонувачи. Овие жени лесно се преселуваат во светот на фантазијата, кој не само што го создаваат, туку живеат и во него поголемиот дел од времето.

loading...

Слични содржини