Жени откриваат: 13 најлоши работи што ги прават мажите за време на СЕКС

од Vladimir Zorba

Сексот можеби не е секогаш совршен, но има и такви кои секој пат се обидуваат да ги задоволат своите партнери во кревет.

Корисничка на Reddit под име „radaee“ ги праша жените кои се најчестите грешки што мажите ги прават за време на сексот, а одговорите беа различни.

1. Тие не се искрени за своите потреби
– Бидете искрени прво со себе за тоа што сакате и што ви треба. Бев со момче кое мораше да заврши со рака, а тој очајно не сакаше, па ќе продолжеше сè додека не почувствувам болка. Поради тоа, тој се срамеше, иако не ми беше проблем да ги земе работите во свои раце.

2. Одржување темпо
– Кога ќе им кажам да продолжат, тие или забрзуваат или го менуваат темпото. Ми се допаѓаше како што беше дотогаш.

3. Премногу се сериозни
– Тие не се подготвени да се насмеат ако работите не одат според планот.

4. Тие не комуницираат
– Недостаток на комуникација. Можете да ги избегнете сите проблеми за кои ќе пишуваме, но тоа не значи дека сексот ќе биде добар. Не се сите жени исти. Комуницирајте

5. Забрзуваат
„Кога велиме не застанувајте, тие забрзуваат. Не, продолжете да го правите она што сте го правеле до тогаш “.

6. Не сакаат да се галат
– Тие не сакаат да се галат по сексот, мразам кога тие емоции одеднаш престануваат.

7. Гребат
– Научете да ги користите прстите и да ги исечете ноктите. Не ми правете дупка во клиторисот, не ме бодете, тоа ме боли.

8. Ја туркаат главата надолу
– Не ми ја туркај главата надолу, ќе се симнам кога сакам и кога ќе бидам подготвена.

9. Тие не се уредни
– Бидете сигурни дека сте секогаш чисти.

10. Губат ритам
– Колку пати ми се случило да сум на ивица, а тој го сменил ритамот и не можам повеќе.

11. Мавтаат со пенисот
– Не ме удирај во лице со него. Не разбирам зошто момците го прават тоа.

12. Кругови
– Кога е горе и одеднаш почнува да кружи. Само оди горе и долу.

13. Ја прескокнуваат предиграта
– Загрижува бројот на мажи кои мислат дека сексот е само „опа-цупа“, без никаква предигра и кои се изненадени што не сме завршиле.

loading...

Слични содржини