Зибери кандидат за Народен правобранител

од Берта Китинска

Со седум гласа „за“ Комисија за прашања на изборите и именувањата  го утври предлогот Насер Зибери да биде кандидат за народен правобранител.

Пратеничката од ДУИ Теута Биљали Зендели на седницата предложи Насер Зибери да биде утврден како кандидат на Комисијата за народен правобранител.

На огласот за народен правобранител, што беше распишан на крајот на ноември, пристигнале четири кандидатури.

Слични содржини