Зошто има послаб одѕив за вакцинација меѓу граѓаните: „Народот со години слуша за недостиг на лекови и афери, така се губи довербата во системот“

Нема нови случаи на магарешка кашлица, но има уште една жртва од грип. Досега шестмина починаа, … Продолжи со читање Зошто има послаб одѕив за вакцинација меѓу граѓаните: „Народот со години слуша за недостиг на лекови и афери, така се губи довербата во системот“