Дебата: Договорот од Преспа можност за затворање безбедносен проблем од регионално значење

Заштита на македонскиот идентитет, влез на Македонија во НАТО и следствено на тоа зголемување на безбедноста … Продолжи со читање Дебата: Договорот од Преспа можност за затворање безбедносен проблем од регионално значење