Сензација на Евровизија! Погледнете што се случи минутa пред гласањето на Јана Бурчевска!

Македонската претставничка на изборот на песна на Евровизија, Јана Бурческа, не успеа да обезбеди пласман во … Continue reading Сензација на Евровизија! Погледнете што се случи минутa пред гласањето на Јана Бурчевска!