Тие си ги бараат пасоши назад, СЈО бара ПРИТВОР! Денеска на ред Груевски и најблиските !

Обвинението е за „Титаник“ ИЗБОРНИ ИЗМАМИ! Денес на јавната седница во Апелацискиот суд Скопје аргументите за жалбите … Continue reading Тие си ги бараат пасоши назад, СЈО бара ПРИТВОР! Денеска на ред Груевски и најблиските !