Видео од отстранувањето на споменикот на Ќосето пред Врховниот суд

Споменикот на Андон Ќосето ноќеска е отстранет од пред Врховниот суд во центарот на Скопје. Споменикот … Continue reading Видео од отстранувањето на споменикот на Ќосето пред Врховниот суд