📽 Деми Мур откри во каква состојба е сега Брус Вилис

од Radmila Tasevska

Во март минатата година семејството на Брус Вилис објави дека на актерот му била дијагностицирана фронтотемпорална деменција, а неколку месеци подоцна се зборувало дека неговата состојба се влошува.

Поранешната сопруга на Вилис, актерката Деми Мур, сега проговори за неговата состојба во „Добро утро Америка“, цитира Стандард лајф.

„Мислам дека, со оглед на околностите, му оди многу добро“, рече Деми.

Таа откри и како ги теши ќерките, Талула, Скаут и Румер.

„Она што ќе го споделам е она што исто така им го кажувам на моите деца, а тоа е дека е важно да им излезам во пресрет и да не се држат за она што не е, туку за она што е, бидејќи од тоа произлегува голема убавина и сладост, љубов и радост“, истакна таа во емисијата.

Слични содржини