Актуелно
Почетна / Импресум

Импресум

Директор:

Влатко Кошевалиски

Главен уредник:

Владимир Зорба
urednik@nmediagroup.mk

Редакција: – Контакт: desk@nmediagroup.mk

Стефанија Кузмановска
Берта Мартиноска
Александар Петровски
Никола Поповски

Соработници:

Калина В. Стојановска

Маркетинг: info@nmediagroup.mk

Фирма: Нет Медиа Груп ДООЕЛ Скопје,
ул. 11-ти Октомври Бр. 1а/5-2- Скопје, Центар

Веб-поддршка: Gohost

loading...