📽 Мадона падна на концертот, начинот на кој се снајде ги воодушеви фановите

од Radmila Tasevska

Мадона падна (не по своја вина) за време на настапот на нејзината прославена турнеја во арената Climate Pledge во Сиетл, но брзо се снајде.

Таа седна на стол како дел од кореографијата за Open Your Heart. Додека танчерот го влечеше столот кон главната бина, се лизна и Мадона падна. Но, штом заврши на подот, Мадона успеа како токму тоа да го сака, се сврте на стомак и продолжи да пее. Видеото се прошири на социјалните мрежи.

@madonnaculture How not to love her? 😆 Madonna, Open Your Heart/Live To Tell/Take a Bow, The Celebration Tour, Climate Pledge Arena, February 16 & 17, 2024. 🎥 @kroogi6609 (YouTube, OYH) & @supernguyenodyssey (Instagram, TAB) • #madonna #madonnaculturetiktok #celebrationtour #pop ♬ Open Your Heart – Madonna

„Никој ништо не може да и каже бидејќи тоа го правеше како кралица“, коментираат обожавателите.

 

Слични содржини