Светски популарниот пејач Ману Чао преку фотографија на својата Фејсбук страница со над 2 милиони „лајкови“, изрази поддршка на Студентскиот пленум.

manu cao

Фотографијата на следниот линк. Поддршката ја изрази и преку својот Твитер акаунт со над 1 милион следачи.

И додека целиот свет дознава за борбата на македонските студенти кои прогласија и Автономна зона, повеќето македонски телевизии, медиуми, уметници… срамно молчат!

Слични содржини