Костадинов: Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ продолжуваат со опструкции и блокади на важни законски решенија

од Andreja Salpe

На денешната прес-конференција на СДСМ, портпаролот на партијатаа и воедно пратеник на СДСМ, Костадин Костадинов ги обивни пратениците на ВМРО-ДПМНЕ дека продолжуваат со опструкции и блокади на важни законски решенија.

Слични содржини