Драган Павловиќ Латас денеска  во Специјалното јавно обвинителство, во врска со пријава што ја поднел до Обвинителството, а поврзана со објавување аудио снимки од прислушувани разговори, објави Плусинфо.

Katica-Janeva-specialen-javen-obvinitel-1-Custom-520x297

Како што се наведува најверојатно станува збор за аудио снимки, објавени на социјалните мрежи.

 

Слични содржини