Мачен развод на ќерката на покојниот Пол Вокер: Мажот сака таа да го издржува

од Симе Стоиков

Луис Торнтон Алан, сопругот на Медоу Рејн Вокер, ќерка на починатиот актер Пол Вокер, бара издршка од неа.

Тоа е само дел од неволјата што ја снашла Медоу откако решиле да поднесат барање за развод. Сопругот се повикува на предбрачниот договор, кој наводно ја дозволува гореспоменатата правна клаузула.

Од друга страна, Медоу не сака сопругот да и биде на грб, туку бара целосна независност. На 15-ти февруари, Медоу одлучи да поднесе барање за развод.

Таа ги наведе „непомирливите разлики“ како причина за нивната разделба и откри дека тие имале предбрачен договор склучен на 14 октомври 2021 година, според Мирор.

Тие кон средината на декември минатата година открија дека е време за развод, по две години хармонична љубов.

Слични содржини