Нема сила што ќе го сопре гласот на студентите!

од Vladimir Zorba

Ја добивме битката, но не и војната. Дури сега ќе почне да се пишува новиот закон, а во меѓувреме не ги забораваме ниту останатите проблеми во образованието како лошите студентски домови, привилегирањата на одредени персони, непотребните давачки во стилот на ИКСА, корумпираните студентски парламенти…

10982458_1599703710259912_4743175352775451518_n

Студентскиот пленум не застанува тука, напишаа од Пленумот на нивната ФБ страна.

Слични содржини