ВИДЕО: Зад воланот – Mercedes SLS AMG Black Series

од Vladimir Zorba
225 прегледи

Auto-Top е чесна и чиста компанија за снимање и тестирање автомобили. Не се заинтересирани за еко и зелено (освен ако не е навистина супербрзо).

Издувни гасови, лелекање на компресори и дување турбо е она што сакаат да го слушнет! Ги разгледуваат сите видови на автомобили со перформанси.

Во различните плејлисти можете да уживате во звуците на издувните гасови, тестовите за забрзување (0-100, 0-200) со контрола на лансирање, камерите внатре и звукот на вртежите на секој автомобил.

Егзотични автомобили, жешки, моќни седани!

Денеска на ред е Mercedes SLS AMG Black Series:

Слични содржини