🎥 Тест Ferrari Purosangue

од Vladimir Zorba

Ferrari никогаш нема да направи SUV! Се додека не го стори тоа.

Не дека култниот производител на суперавтомобили го нарекува така, наместо тоа го нарекува Purosangue како негов прв со „четири врати“.

Како и да е, не треба да се грижи за ознаката SUV бидејќи според стандардите на сегментот е феноменална машина, не толку практична како некои конкуренти, но полна со карактеристики што би ги очекувале од Ferrari: перформанси, динамика и карактер.

Слични содржини