🎥 Тест Peugeot 408 GT Hybrid

од Vladimir Zorba

Новиот 408 GT Hybrid на Peugeot ветува голема ефикасност од неговата електрифицирана поставка, како и спортско управување со неговата елегантна форма.

Но, ако го споредиме со Mercedes GLA и BMW X2, дали навистина може да остави белег во класата на кросовери?

Слични содржини