🎥 Тест Tesla Cybetruck

од Vladimir Zorba

„Никогаш нема да ја види светлината на денот…“ Така вели збунетиот господин што стои до сериската верзија на пикап со првите испораки на крајот на месецот.

Но, еве го, новиот Tesla Cybertruck – помалку возило, повеќе славна личност од А-листата, прогонуван каде и да оди.

Но, веќе знаете за возбудата. Она што не го знаете е како е да се вози. Како е да пилотираш вселенски брод тежок 3 тони, 5,7 метри и 875 КС низ патиштата во Лос Анџелес…

Слични содржини