🎥Јокиќ се пожали на психијатар на еден проблем: „Ми рекоа дека личам на …“

од Vladimir Zorba

Никола Јокиќ сме го гледале во различни изданија, но сега имаме можност да го видиме и во трејлерот за четвртиот дел од познатиот серијал „Dispicable Me“.

Српскиот кошаркар овде е прикажан како личност која била на терапија кај психијатар, каде се пожалил на проблем што го има, а дијалогот изгледа вака:

– Мислев дека изгледав добро тој ден. Го облеков овој прекрасен костум, рекоа дека сум во бизнис.

Што се случи?

– Рекоа дека личам на Гру.

Зошто тоа ти пречи?

– Не ми пречи.

Зошто го наведуваш тоа?

– Нема да ме остават на мира.

Кој?

– Тие! Момци, јас не сум вашиот шеф!

Слични содржини