🎥Lamborghini Aventador SV на Autoban

од Vladimir Zorba

Lamborghini Aventador SV ги истегнува нозете на неограничен дел од Autoban. Овие делови одамна се рај за автомобилските ентузијасти кои сакаат да ги доведат своите автомобили до крај без страв од правни последици, но сообраќајните услови може да бидат тешки на овие две ленти на автопати каде бавните возила можат да се појават во секое време.

Погледнете го Aventador SV на неговото адреналинско патување до официјалната максимална брзина од 350 km/h или 218mph, но не е толку лесно како што звучи, иако звучи прилично проклето прекрасно.

Слични содржини