🎥Novitec Ferrari 812 GTS N-Largo S

од Vladimir Zorba

Многумина би гарантирале дека Novitec Ferrari 812 е најдобрата „спојка“ меѓу автомобил и звук на планетата. Додадете ја спецификацијата N-Largo и веќе сте во друга категорија.

Конечно, влегуваме во сферата на N-Largo S, постојат само неколку, 3 да биде точно.

А како надополнување, ви го претставуваме лимитираниот „топлес“ Novitec Ferrari 812 GTS N-Largo S.

Слични содржини