🎥Тест 2024 Lotus Emira

од Vladimir Zorba

Па, ова е тоа: последниот Lotus на бензин што некогаш ќе биде. Emira е љубовно писмо упатено до умирањето на лесниот спортски автомобил со рачен менувач.

Само ќе го расипеме крајот во моментов: ќе го посакате, а ако можете, треба да го купите.

Слични содржини