📷Vorsteiner BMW M2 VRS

од Vladimir Zorba

Американската тјунинг компанија Vorsteiner минатата година ја објави својата понуда за BMW M2 (G87), а во меѓувреме автомобилот беше официјално претставен.

Својот модел Vorsteiner го нарекува VRS, а понудата првенствено вклучува аеродинамична програма направена од јаглеродни влакна и нови тркала.

Компанијата наведува дека овие аеродинамички компоненти се внимателно изработени користејќи ја најновата композитна технологија и дизајн.

Нивната програма вклучува голем број компоненти: преден сплитер, хауба со вентилација, предни браници со отвори за воздух, комплет прагови, капак на багажникот со интегриран спојлер, заден дифузор…

Како одговор на повратните информации добиени од потенцијалните купувачи и ентузијасти на BMW во врска со опциите на тркалата, Vorsteiner претстави голем број на нови и подобрени избори на тркала.

Со нудење на овие алтернативни избори на тркала, кои се движат од 19 до 21 инчи, Vorsteiner им дава можност на клиентите да ги персонализираат своите возила BMW според нивните уникатни вкусови и преференции.

Што се однесува до цената, Vorsteiner наплаќа 3.495 долари за спојлер на багажникот, 2.495 долари за задниот дифузор, хаубата чини 4.495 долари…

Слични содржини