Адријана Лима има порака за оние кои се грижат само во физичкиот изглед

од Stefanija Kuzmanovska

Манекенката Адријана Лима, на своeто Инстаграм стори објави порака во која јасно се гледа нејзиниот однос кон луѓето чија главна преокупација е физичкиот изглед.

Иако Лима изгледа беспрекорно, тајната на нејзиниот изглед, освен во основната грижа, лежи во генетиката, но и во нејзините внатрешни вредности.

Со оглед на трендот на пластична хирургија, кој станува сè пошироко распространет меѓу славните, но и странците ширум светот, моделот објави порака и го искажа своето мислење за луѓето кои се посветени само на физичкиот изглед.

„Сите го корегираат своето телото, никој не ја корегира својата душа“, стои во објавата на Адријана.

Слични содржини