Детето,кое мајка му го фрли од зградата во скопски Хиподром, засега е во стабилна состојба. Тоа има повреди на главата од падот и ударот во шипките на пониските тераси.

policiska-lenta1

Мајка му која скокна по него е во многу критична состојба-информираат од хируршките клиники.

настанот се случи утринава во 9.05 часот кога мајката се заканила дека ќе го фрли детето, во 10 часот го фрлила, а 20 минути подоцна се фрлила и таа – потврдуваат од МВР .

Настанот се случил на улица Пехчевска во населбата Хиподром.

Слични содржини