🎥Епизода 32: Александар Динев

од Vladimir Zorba

Александар Динев на само 20 години веќе има сериозно присуство на социјалните мрежи – 300.000 на TikTok и 30.000 корисници на Instagram го следат младиот професионалец.

Но, социјалните мрежи имаат и темна страна – додека голем број го поддржуваат, присутни се и насилниците кои ги користат социјалните медиуми за навреди и напади.

Со Динев зборуваме за неколку аспекти:
✔ Колку и кога негативните коментари му влијаат?
✔ Како се справува со сајбер насилството?
✔ Кој му направил место? Кои се позитивните приказни за поддршка на она што го прави?
✔ Колку е важно влијанието да го користиме за добро и зошто тој одбива да врати со навреди?

Слични содржини