Етереум достигна рекордна вредност

од Vladimir Zorba

Уште една криптовалута достигна рекордно ниво. Имено, Етереум денес ја надмина сумата што беше врвна на 20 февруари оваа година, и со тоа го достигна највисокото ниво досега, објави Телетрејдер.

Според веб-страницата „Coin Desk“, за време на пишувањето, ЕТХ вреди 2.076 американски долари.

Слични содржини