Фотографии од Викторија и Дејвид Бекам од заеднички тренинг насмеаја многумина

од Stefanija Kuzmanovska

Љубовната приказна на Дејвид и Викторија Бекам е позната ширум светот. Откако се запознаа во 1990-тите на концерт, тие привлекуваат големо внимание во јавноста. Нивната венчавка, раѓањето на нивните четири деца, врската на нивниот син Брукин со Никола Пелц…

Викторија и Дејвид се совршен пар поради многу причини, меѓу кои и нивната смисла за хумор. Или барем на тоа нè наведуваат да размислуваме со нивните најнови фотографии на Инстаграм, каде што тренираат и ги покажуваат своите веќе затегнати фигури.

„Додека едниот работи напорно, другиот изгледа одлично без да вложи многу напор“, напишала Викторија покрај фотографијата, алудирајќи на неверојатната фигура што нејзиниот сопруг сè уште ја одржува.

Слични содржини