„Фрајле“ се простија од својот член: Фановите испратија пораки за поддршка

Членовите на групата „Фрајле“ објавија нови вести кои ги изненадија сите обожаватели.

Имено, популарниот женски бенд „Фрајле“ го сочинуваа четири пејачки Марија Мирковиќ, Јелена Бужа и сестрите Наташа и Невена Михајловиќ.

Сега изгубија еден член и во оваа прилика јавно се огласија преку социјалните мрежи. Како што рекоа, Марија повеќе не е дел од бендот.

– Драги наши, по 12 прекрасни години, влегуваме во новото утро како трио. Марија, ти посакуваме се најдобро – напишаа членовите на популарниот бенд.

По овој повод, самата Марија се огласи и ги објасни своите причини за напуштањето на бендот:

– Причината е мојата деловна обврска што ја имам во моментов и поради која не можам да бидам постојано во групата. Не е ништо страшно, времето и периодот на круната едноставно беа погодени на тој начин – рече таа за Телеграф.рс

Фановите веднаш започнаа да го коментираат ова, на сите им беше тешко да ја напуштат Марија, но им дадоа поддршка и на другите девојки во понатамошната работа.

Фрајле ќе продолжи да работи, иако е трио.

Слични содржини