Ибрахимовиќ главна тема во Сент Тропе, неговите мускули и бројните тетоважи паѓаат во очи

од Vladimir Zorba

Еден од најпопуларните фудбалери во светот неодамна објави крај на фудбалската кариера, а моментално се одмара со семејството во Франција.

Тој бил „уловен“ како се гоштева на луксузна јахта во Сент Тропе и како скока во морето, вежба и се сонча.

Во преден план е неговото извајано тело покриено со тетоважи.

Слични содржини