Интензивни активности во ТС Битола 2 за намалување на ризиците од испади или дефекти

од Vladimir Zorba

Интензивни активности во ТС Битола 2 за намалување на ризиците од испади или дефекти, соопштија од АД МЕПСО.

Проектот за рехабилитација на ТС Битола 2 е со вредност од 3,18 милиони евра од кои 2,2 милиони се сопствени средства на МЕПСО а останатите се заем од ЕБОР.

Слични содржини