Леброн во Орландо? „Нема шанси, ќе ја завршам кариерата“

од Stefanija Kuzmanovska

Леброн Џејмс малку се пошегува на сметка на Орландо Меџик.

Градот Орландо минатата година го организираше финалето во НБА лигата поради пандемијата на коронавирус.

По повод на сето тоа, Леброн се пошегува дека никогаш не би дошол во Орландо.

„Кога и да се доближам на Орландо добивам напад на паника“, се пошегува Леброн Џејмс, па го прашаа дали тоа значи дека Орландо Меџик нема никакви шанси да дојде кај нив.

„Нема шанси, не би преминал. Ќе ја завршам кариерата и ќе се пензионирам ако ме заменат“, се пошегува Леброн.

Слични содржини