Лили-Роуз Деп се огласи по овациите за филмот на нејзиниот татко: „Многу сум среќна за него“

од Stefanija Kuzmanovska

Неодамна на фестивалот во Кан беше прикажан филмот на Џони Деп, првиот во кој актерот се појавува по проблемите на личен план и судењето со поранешната сопруга Амбер Херд.

По прикажувањето на филмот, публиката го награди Деп со седумминутен громогласен аплауз.

Лили-Роуз Деп, ќерката на Џони, која и самата неодамна ја започна својата актерска кариера, се огласи по овој повод и откри дека не може да биде погорда.

„Многу сум среќна за него. Јас сум толку возбудена. Прекрасно е што можеме да работиме на проекти со кои се гордееме“, изјави таа.

Самата млада актерка доби овации на неодамнешното прикажување на првите неколку епизоди од нејзината и драмата на The Weeknd, The Idol.

Слични содржини