Извадил нож и почнал да вика „Франција е под контрола на ИСИС“, застрелан од полицијата

од Milan1

Непознат напаѓач, вооружен со нож, бил убиен од обезбедувањето на железничката станица „Сен Лазар“ во Париз.

Напаѓачот извадил нож и почнал да вика „Франција е под контрола на Исламската држава“, јавуваат француските гласила.

Обезбедувањето претходно го стопирало напаѓачот поради спроведување и почитување на антивирусниот протокол.

 

Слични содржини