Ноќно излегување: Тејлор Свифт, Блејк Лајвли и Софи Тарнер на забава во Њујорк

од Vladimir Zorba

Поп-ѕвездата Тејлор Свифт беше уловена како влегува со актерките Блејк Лајвли и Софи Тарнер во италијанскиот ресторан Emilio’s Ballato во Њујорк вечерта пред натпреварот на Тревис Келче против Џетс, а нивното вечерно дружење не им побегна на папараците.

Тејлор Свифт е поддржувач во разводот на Софи Тарнер и веќе неколку пати ја изнесе на вечера, а сега им се придружиле и Блејк Лајвли (со која Свифт одеше држејќи ја за рака) и новата пријателка Британи Махомес.

Слични содржини