Минхен е под полициска опсада поради сигнал за бомбаger polic

Нова драма се случи во Германија во попладневните часови, пишува Sun. спец  одреди го евакуирале трговскиот  центар и железничката станица во Минхен.
Претходно полицајците добиле сигнали за бомби во неколку делови на градот.

Полицајци пребарувале на две локации.

Само пред неколку дена момче од Иран уби 9 луѓе во Минхен и рани уште 16 лица. Оттогаш градот е под постојана паника дека она што се случи може да се повтори.

Слични содржини