Побегнала од Русија на Балканот и останала во ШОК: „Неверојатно е како мажите овде се однесуваат со жените“

од Vladimir Zorba

Русинка која на TikTok се претставува како ‘Bonawow’ одговараше на прашањата на нејзините следбеници на социјалната мрежа TikTok, а едно од нив беше – како да го освоите срцето на млада Русинка во Белград?

Убавата Русинка понуди многу интересен одговор.

„Знаете како, нашите девојки што дојдоа овде, навистина се изненадени како еден балканец се однесува со жените. Тие очекуваат некои работи што треба да ги направи мажот, да освои девојка, да се потруди, а тука мажот не направи ништо. Така да тоа е проблем. Мој совет е да внимавате, праќај те ѝ цвеќе, а не само да ја викате на кафе…“ прокоментира Русинката.

@bonawow #balkan #muvanje ♬ оригинальный звук – Bonawow

Изгледа дека многу од мажите кои ја следат се почувствувале повикани и напишале навредливи коментари за неа. Следбениците, пак, застанаа во нејзина одбрана и рекоа дека се согласуваат со тоа што го зборува.

Слични содржини