Студенти и младински активисти од Струга кои немаа можност да бидат на факултетите во Скопје за време на окупацијата,се собраа во Паркот на поезијата за да му дадат поддршка на Студенскиот Пленум-јави ТВ Спектра.

„Им порачуваме да бидат истрајни до крај во нашите барања и дека ја имаат целосната поддршка од Струга“, порачуваат стружани.


Извор и фото: ТВ Спектра

Слични содржини